Klaar voor een nieuw avontuur?

Vacature

Evenement beveiliger

Hecht jij, net als wij, veel waarde aan het bewaken van de veiligheid, orde en rust jou in het bloed? Ben je daarnaast in het bezit van een diploma MBO-2 Beveiliging en heb je geen moeite met onregelmatige werktijden? Dan komen we graag met je in contact!

Vacature

Winkelsurveillant

Als winkelsurveillant verricht je controles die een preventief effect hebben op de veiligheid. In geval van onwenselijke situaties treed je bemiddelend en corrigerend op waarbij je mensen durft aan te spreken op hun gedrag. Het is daarom belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en professioneel je werk uitvoert.

Vacature

Objectbeveiliging

Vind je het belangrijk een bijdrage te leveren aan een veilige omgeving voor onze klanten? En vind je het leuk om afwisselend in de meldkamer en fysiek op een object te werken als Objectbeveiliger? Dan komen we graag met je in contact!

Je droombaan niet gevonden?

Ben je benieuwd of jouw interesses en mogelijkheden passend zijn, maar staan er geen vacatures tussen die aansluiten? Neem dan gerust contact op via 020-2239621 of mail naar info@www.020security.nl, of vul onderstaand formulier in.