Diensten

De organisatie van elk evenement begint met veiligheid. 020 Security is expert op het gebied van toegangscontrole en crowdmanagement. Wij bieden wij u security hosts met veel ervaring bij evenementen als voetbalwedstrijden en grote dancefeesten. Ons dienstenpakket bestaat verder uit visitatie, fouilleren, preventief toezicht, EHBO, BHV en reactie op voorkomende calamiteiten.
Bouwterreinen zijn vaak het doelwit van dieven en vandalen. 020 Security zorgt ervoor dat tijdens de riskante uren in de avond en de nacht, weekeinden en vakanties permanente controle aanwezig is. Onze bouwbeveiliging loopt of rijdt controlerondes en onderneemt actie bij calamiteiten. Eventueel uitgevoerd in combinatie met een hondenbrigade.
Indien gewenst kan 020 Security voor hondenbegeleiding zorgen. De inzet van deze dienst is vooral geschikt voor situaties waarbij grote mensenmassa�s gemoeid zijn of waarbij extra preventie wenselijk is. Te denken valt aan een combinatie met evenementbeveiliging, objectbeveiliging of bouwbeveiliging.
Ook voor het beveiligen van winkels en winkelgebieden heeft u aan ons een goede partner. 020 Security houdt toezicht in verschillende gerenommeerde winkelketens en winkelgebieden. Door onze nette en goed opgeleide beveiligingsbeambten preventief te laten surveilleren, voorkomt u winkeldiefstal, agressie en andere ongeregeldheden in uw winkel.
Onze parkeercontroleurs zijn gespecialiseerd in het beheer van parkeergarages en andere voorzieningen en in de handhaving van het parkeren op straat. Controlerondes worden uitgevoerd op elektrische scooters.
De ontvangst van klanten, bezoekers en relaties is misschien wel het belangrijkste visitekaartje voor uw bedrijf. Onze receptionisten (m/v) beschikken over een gastvrije houding en hebben een dienstverlenende instelling. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kunnen wij u een tijdelijke receptionist of een vast team bieden.